Antradienis 03 Gruo 2019
 
 

Kalendorius

Gruodis 2019
PATKPŠS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Prisijungti



Lankomumo statistika

Turinio peržiūrėjimai : 443314

LRT mediateka

Reklaminis skydelis

Dabar lankosi

Mes turime 1 svečią online
Reklaminis skydelis
Vasario 16-osios šventė PDF Spausdinti Email

Švietimo ir mokslo ministro prof. Dainiaus Pavalkio sveikinimas

Vasario 16-osios minėjimas „Vyturio" progimnazijoje

Vasario 16 – oji – Lietuvos valstybės atkūrimo diena - reiškia Laisvę, Pareigą, Atsakomybę. Vasario 16-oji – tai tarsi mūsų tautos vėliava, tai žodžiai, einantys iš širdies ir pasiekiantys širdį.

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną Panevėžio ,,Vyturio“ progimnazija pasitiko linkėdama LIETUVAI Stiprybės, Gerumo, Draugystės ir Meilės, nuskambėjo ir pažadas nepalikti Lietuvos. Pilietiškumo pamokoje šiltus ir nuoširdžius žodžius, pažadus Lietuvai išsakė skanduodamos kiekviena klasė – nuo mažiausios iki didžiausios. Su švente visus sveikino mokyklos direktorė Vitalija Dziuričienė bei mokyklos prezidentas Paulius Bareišis. Kiek ūkanotą dienos rytą nuskaidrino eilės, skirtos Lietuvai, – jas skaitė istorijos mokytoja Daiva Naričiūtė.

Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos proga Vyturio“ progimnazijos moksleiviai savo šaliai skyrė ne tik gerą žodį, bet ir ypatingą dovaną – trispalves simbolines širdutes. Jas mokiniai visą savaitę iki šventės ruošė – karpė, rašė palinkėjimus, klijavo į didžiąją Širdį Lietuvai.

Su Vasario 16 – ąja progimnazijos moksleiviai nusprendė pasveikinti įvairių Panevėžio įstaigų darbuotojus bei dovanoti trispalves širdutes. Vyturiečiai lankėsi Panevėžio miesto savivaldybėje ir sveikino su švente miesto merą Vitalijų Satkevičių, vicemerę Reginą Eitmonę, gražios šventės linkėjo Švietimo skyriaus vedėjui Dainiui Šipeliui, Pedagogų švietimo centrui, su švente pasveikino Pedagoginę-psichologinę tarnybą, lankėsi darželiuose.

Mūsų šalies vėliavos spalvomis papuošta didžiąja Širdimi Lietuvai, kurioje kiekvienas galėjo prisegti savo širdutę su palinkėjimais, moksleiviai įprasmino šventę - užrašė žodžius, einančius iš širdies ir pasiekiančius širdį. Žiūrėti nuotraukas >>>>

„Vyturio" progimnazija dalyvavo konkurse „Kaip aš švenčiu Vasario 16-ąją" >>>>

Straipsnis apie Vasario16-osios minėjimą „Vyturio" progimnazijoje >>>>